Ränneslättsturen 2018

Åkte ner till till mina föräldrar i Småland dagen innan tävlingen för att hämta hem Lovisa som har tillbringat en vecka hos sina far-föräldrar och sov över där för en kortare väg på morgonen till Eksjö i stället för att åka ner från Stockholm på tävlingsdagen.
Det fina vädret håller i sig så det blev återigen ett varmt och torrt långlopp, vilket passar mig bra. Tänkte att taktiken att gå ut lite lugnare och öka efterhand som fungerade bra för mig på på Lida Loop var strategin denna tävlingen också. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, startade i fålla tre och hamnade lite lång ner redan från början men fortsatte med taktiken att inte köra hårt och jaga om så många som möjligt i början för att inte bränna ut mig för tidigt. Men hamnade i en klunga som inte passade mig och när jag körde på så hamnade jag sedan i ingenmansland under 2-3 mil i mitten på loppet och hade då svårt att hålla upp farten själv, måste lära mig att trycka på även när jag harvar runt själv i skogen. Så jag tappade onödig tid genom att inte ligga på tillräckligt hårt. Men härligt väder och en toppenbana gjorde dagens tävling till ett roligt pass och en bra genomkörare inför nästa helg uppe i Rättvik.

41 Per Nilsson Järfälla Ck / Utforska.com 03:21:58


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *